Restaurant

Alimentaţia reprezintă un aspect important în viaţa de zi cu zi, în special cînd ne aflăm departe de casă. Însă în calitate de client al Hotelului “Luna” aceasta nu reprezintă o preocupare. Pe perioada cazării, sunteţi asigurat de calitatea serviciilor oferite şi bucătăria rafinată a Hotelului.

O bucătrie rafinată reprezintă simbolul prestigiului pentru orice restaurant. Din acest motiv, în Restaurantul Hotelului “Luna” puteţi alege cele mai gustoase bucate ale bucătăriei moldoveneşti şi europene. O gamă variată de produse proaspete şi de cea mai înaltă calitate,sunt oferite pentru toate gusturile şi preferinţele.

Restaurantul Hotelului “Luna” este deschis până la ultimul client, iar comanda pentru pregătirea bucatelor se primește până la ora 22.15, astfel încît vă puteţi bucura de o cină tradiţională, de cocktailuri sau de o gustare. Vă puteţi relaxa, să petreceţi frumos timpul sau să ascultaţi o muzică bună.

Cînd aveţi nevoie de un Prînz de Afaceri,nu este nevoie să căutaţi un alt local în Chisinău,vă pueţi invita partenerii de afaceri la restaurantul Hotelului.

Micul Dejun se oferă pentru orice preferinţă şi este inclus în Preţul Cazării. În caz că doriţi mai multă intimitate, puteţi comanda Micul Dejun în camera Dvs. Clienţii hotelului se pot bucura şi de terasa Restaurantului. Pot comanda băuturi sau bucate la grătar, pregătite chiar la grătarul terasei.

În curtea Hotelului, pot fi organizate manifestaţii cu bufet suedez pentru 50 persoane.

Hotelul “Luna” oferă un alt serviciu util şi necesar – organizarea banchetelor. Pot fi organizate orice tip de sărbători şi festivităţi – fie întîlnirea cu prietenii, partenerii de afaceri sau petrecerile corporative. Încrezîndu-vă în profesionalismul nostru, vă veţi bucura de o sărbătoare mult dorită, organizată doar dupău preferinţele Dvs.

În lunile calde ale anului, vă putem oferi terasa cu capacitatea de pînă la 50 persoane astfel încît să vă puteţi bucura de frumuseţea naturii, aer curat, culori minunate, bucate de cea mai înaltă calitate şi servicii excelente. Terasa are bucătărie deschisă iar bucătarul vă va surprinde cu profesionalismul bucatelor alese.

Noi vă amenajăm masa la terasă sau la restaurant, astfel încît orice eveniment petrecut la Hotelul “Luna” să rămînă de neuitat.

O completare armonioasă a meniului este reprezentată de sortimentul variat de cele mai bune vinuri moldoveneşti de colecţie şi alte băuturi alcoolice. Barul confortabil amenajat vă oferă sucuri naturale, diverse tipuri de cafea, ceai şi diverse băuturi alcoolice.

Barul lucrează de la 10 dimineaţa pînă la ultimul client. Cît e de plăcut să stai cu prietenii la un pahar de vin sau la o cafea, într-o atmosferă caldă şi primitoare completată de o gamă variată de bucate şi servicii excelente!

Apel
Harta